"In ons atelier gaat ambacht hand in hand met
voedselveiligheid en kwaliteit"
Kwaliteit is alles, zowel voor jou als je klanten. Daarom zijn we kieskeurig op onze ingrediënten en hanteren we de strengste normen. Food Atelier volgt het HACCP-principe: op basis van een risicoanalyse verzekeren kritieke controlepunten de veiligheid van het voedsel tijdens elke stap van de productie en distributie. Het HACCP-plan werd gedetailleerd en op maat ontwikkeld en wordt continu geëvalueerd en aangepast indien nodig.
Bovendien is Food Atelier IFS-Food gecertificeerd. IFS staat voor International Food Standard. Het is de norm voor het auditen van voedingsbedrijven en garandeert de voedselkwaliteit. Food Atelier voldoet aan de hoogste normen van de internationale standaard: IFS-Food 6.1.
Een intern kwaliteitsteam waakt voortdurend over het naleven van alle hygiënische richtlijnen en maatregelen.
"In ons atelier gaat ambacht hand in hand met
voedselveiligheid en kwaliteit"